Hårfjerning med voks – Ansigt

At have hårvækst i ansigtet, kan være utrolig genrende. Vi fjerner nemt og effektivt dine uønskede hår med en voksbehandling.

Priser

 

Hage hårfjerning med voks

85 kr.

Overlæbe hårfjerning med voks

85 kr.

Øre hårfjerning med voks

100 kr.

Næse hårfjerning med voks

100 kr.

Bakkenbarter hårfjerning med voks

110 kr.

Overlæbe og hage hårfjerning med voks

130 kr.

Overlæbe, underlæbe og hage hårfjerning med voks

200 kr.

Hele ansigtet plus korrektion af bryn hårfjerning med voks

350 kr.

Hårfjerning med voks – Overkrop

Armhuler Hårfjerning med voks

Vi fjerner hårene i dine armhuler med hotwax fra Lycon.

Lænd Hårfjerning med voks

Har du kun hår nederst på ryggen vokser vi nemt disse væk.

Arme Hårfjerning med voks

Er du generet af uønskede hår på dine arme, kan disse nemt fjernes med en voksbehandling. Behandlingen fjerner effektivt hårene på armene med en skønsom voks, der river håret ud fra roden sålede at huden efterlades blød og glat. Hårene skal være minimum være 4 mm lange for at voksen kan gribe ordentlig fat og behandlingen er mest optimal. 

Ryg eller bryst hårfjerning med voks

Voksbehandling af brystkassen. Uønsket hårvækst kan være et problem og særdeles generende for mange, både på kroppen og i intimområdet. At fjerne hår med voks er en meget effektiv form, da man fjerner hårene med hårløget. Hårene skal være ude i en længde af ca. 5 mm for at voksen kan gribe ordentligt fat om håret. Alt afhængigt af hårvækst og område skal behandlingen gentages med 3-7 ugers mellemrum. Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig at ALLE hårene er mellem 5mm og 10 mm.

Ryg og skuldre hårfjerning med voks

Fjernelse af hårene på ryggen og ud over skuldrene med voks. Uønsket hårvækst kan være et problem og særdeles generende for mange, både på kroppen og i intimområdet. At fjerne hår med voks er en meget effektiv form, da man fjerner hårene med hårløget. Hårene skal være ude i en længde af ca. 5 mm for at voksen kan gribe ordentligt fat om håret. Alt afhængigt af hårvækst og område skal behandlingen gentages med 3-7 ugers mellemrum. Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig at ALLE hårene er mellem 5mm og 10 mm

Priser

 

Armhuler hårfjerning med voks 90 kr.
Lænd hårfjerning med voks 100 kr.
Arme hårfjerning med voks 250 kr.
Ryg eller bryst hårfjerning med voks 275 kr.
Ryg og skuldre hårfjerning med voks 350 kr.

Hårfjerning med voks – Intim voks – Underkrop

Få en glat og silkeblød hud med intim voks. Jeg har mere end 20 års erfaring med intim voks og det er din garanti for, at du får effektiv og korrekt behandling med intim voks.

Hos Klinik Karisma bruger vi den enestående Lycon Wax fra Australien. Denne intim voks er særligt effektiv, fordi den fjerner hårene i begge gro-retninger. Behandlingen med intim voks fra Lycon Wax holder 4-6 uger, inden hårene har fuld længde igen. Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig, at ALLE hårene er 5-10 mm.

Bikinikant hårfjerning med voks

Fjernelse af hårvækst udenfor trussekanten.

Tanga hårfjerning med voks

Ved Tanga går man lidt mere ind end ved en bikinikant

Underben hårfjerning med voks

Vi vokser hårene på begge dine underben fra knæet og ned

Lår hårfjerning med voks

Voksbehandling af begge lår foran og bagpå. 

Fra knæ og ned, lårets bagside hårfjerning med voks

Begge ben bliver vokset fra knæ ned.

Brasiliansk hårfjerning med voks

En brasiliansk voksbehandling er en form for  voksbehandling, hvor jeg nænsomt fjerner hårene i skridtet. En brasiliansk voksbehandling efterlader din hud silkeblød og glat. Når du kommer ind til Klinik Karisma, bliver du behandlet med intim voks fra Lycon Wax. En Brasiliansk voksbehandling tager ca. 15 minutter og ved denne behandling fjernes alt hår fra intimområdet inkl. de ydre kønslæber, nogle vælger at efterlade hår tilbage på venusbjerget enten som en stribe eller en lille trekant ligesom det er op til dig. Mellem ballerne er ikke inkluderet i Brasiliansk men i Hollywood.

En brasiliansk intim voksbehandling holder ca. 6 uger. En brasiliansk intim voks bliver mindre smertefuldt, jo oftere den bliver gentaget.

Denne behandling udføres kun på kvinder. Brasiliansk voksbehandlinger har i over 20 år været mit speciale og jeg har derfor stor erfaring i denne behandling.  

Brasiliansk vedligehold (maks 8 uger) hårfjerning med voks

BEMÆRK der må maksimalt gå 8 uger mellem dine brazil vedligehold og tidligere behandlinger skal være udført hos os, ellers betales for almindelig brasiliansk behandling. Denne behandling udføres kun på kvinder.

Hollywood hårfjerning med voks

Hvis du gerne vil have fjernet al hår uden, at der bliver efterladt en lille stribe, så kan du i stedet få foretaget en Hollywood voksbehandling. Her fjerner vi alt hår og efterlader din hud glat og silkeblød. En Hollywood voksbehandling bliver foretaget med intim voks fra Lycon Wax.

En Hollywood voksbehandling tager ca. 15 minutter og det anbefales at få gentaget behandlingen ca. 1 gang om måneden. Jo oftere din behandling gentages, desto mindre smertefuld bliver Hollywood voksbehandling med intim voks.

Denne behandling udføres kun på kvinder.  Hollywood voksbehandlinger har i over 20 år været min speciale og jeg har derfor stor erfaring i denne behandling. Ved denne behandling fjernes alt hår fra intimorådet inkl. de ydre kønslæber, nogle vælger at efterlade hår tilbage på venusbjerget enten som en stribe eller en lille trekant ligesom det er op til dig om vi skal tage om til anus med. 

Hollywood vedligehold (maks 8 uger) hårfjerning med voks

BEMÆRK der må maksimalt gå 8 uger mellem dine hollywood vedligehold og tidligere behandlinger skal være udført hos os, ellers betales for almindelig Hollywood voks behandling. Denne behandling udføres kun på kvinder.

Hele benet hårfjerning med voks

Vi fjerner hårene på begge dine ben med voks. I denne behandling fjerner vi op til trussekanten.

Hele ben + bikinikant hårfjerning med voks

Vi fjerner hårene på dine ben, samt din bikinikant med voks. Uønsket hårvækst kan være et problem og særdeles generende for mange, både på kroppen og i intimområdet. At fjerne hår med voks er en meget effektiv form, da man fjerner hårene med hårløget. Hårene skal være ude i en længde af ca. 5 mm for at voksen kan gribe ordentligt fat om håret. Alt afhængigt af hårvækst og område skal behandlingen gentages med 6 ugers mellemrum.

Priser

 

Bikinikant hårfjerning med voks 100 kr.
Tanga hårfjerning med voks 150 kr.
Underben hårfjerning med voks 200 kr.
Lår hårfjerning med voks 250 kr.
Fra knæ og ned, lårets bagside hårfjerning med voks 250 kr.
Brasiliansk hårfjerning med voks 350 kr.
Brasiliansk vedligehold (maks 8 uger) hårfjerning med voks 300 kr.
Hollywood hårfjerning med voks 395 kr.
Hollywood vedligehold (maks 8 uger) hårfjerning med voks 350 kr.
Hele benet hårfjerning med voks 375 kr.

Hele ben + bikinikant hårfjerning med voks

400 kr.