Update Reset


Generelt om fjernelse af pigmentpletter

Fjernelse af pigmentpletter med IPL ( intenst pulserende lys ) er en metode der effektivt og skånsomt fjerner eller mindsker pigmentpletter og efterlader resten af huden intakt. Metoden kan anvendes på mænd og kvinder, som føler sig kosmetisk generet af pigmentpletter.

Individuel grundig rådgivning og behandling udføres af højt specialiseret personale med mange års erfaring indenfor hudrelaterede kosmetiske behandlinger, så du er i trygge hænder hos os.

Hvis du tænker at IPL kunne være en behandling for dig er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Der findes mange typer af pigmentpletter

Brune pletter, pigmentforandringer, hormonpletter, leverpletter og fregner. Vi kender dem alle, eller kender nogen som har dem.

Det er dem som med alderen optræder på huden, som oftest en følge af rigelig soldyrkning, men kan også komme i forbindelse med/efterfølgende af graviditet eller hormonbehandling.

Pigmentpletter af den type, som også kaldes leverpletter, kan opstå i forbindelse med, at huden har været udsat for sol.
De pigmentdannende celler, som er beliggende på overgangen mellem overhuden og læderhuden, begynder at producere for meget pigment, og huden bliver mørkere end normalt. Dannelsen af pigmentpletter øges med alderen.

Pigmentpletter kan opstå i forbindelse med en graviditet, hvor huden reagerer kraftigere end normalt på solpåvirkningen, og derved øges dannelsen af pigment. Denne pigmentering ligger ofte i store plamager på enten panden eller kinderne, men kan også forekomme på andre områder af kroppen.

Pigment beliggende i overhuden er lettest at fjerne.

Fælles for dem alle er, at vi kun kan fjerne dem, som ligger i det øverste hudlag.

Men langt de fleste er dog alligevel glade for den reduktion, som oftest vil vise sig efter behandlingen.

Update Reset


Før fjernelse af pigmentpletter

Når du møder i klinikken, må du ikke have makeup på det område som skal behandles. Huden skal være fuldstædig renset for farvet creme, og du må heller ikke have brugt selvbruner 2-3 uger før behandlingen. Du må ikke være solbrændt eller mørk i huden, når vi behandler dig, da det øger risikoen for forbrænding ved behandlingen. Brug solfaktor 50 før, og under hele behandlingsforløbet og 4 uger efter endt behandling, hvis du ikke kan undgå solen.

Og husk at solen ikke kender forskel på om du solbader eller bare opholder dig undendørs!

Efter fjernelse af pigmentpletter

Når vi behandler med IPL (intenst pulserende lys) vil der umiddelbart ske en mørkfarvning af pletten, denne vil “drysse af” i løbet af de efterfølgende uger.

Lige efter behandlingen vil huden være rød og småirriteret med lidt kløe eller prikken.

Hvis du har brug for det, kan du efter behandlingen, få lidt køling på området i form af en kølepose. Generne vil for det meste fortage sig samme da, men der kan gå op til 3-4 dage.


Bivirkninger ved fjernelse af pigmentpletter

De umiddelbare gener i forbindelse med behandlingen er rødme og en varm fornemmelse svarende til de behandlede områder. Ligeledes vil der kunne komme hævelse af huden sv. t. de behandlede områder. Disse gener vil næsten alle opleve.

I forbindelse med fjernelse af pigmentpletter på kinderne, vil nogle opleve at blive hævet ved og under øjnene efter behandlingen, dette vil dog forsvinde i løbet af 3-4 dage.

Der vil altid være en lille risiko for at lave en forbrænding som ikke kun fjerner pigmenteringen, men også brænder huden.

Denne risiko ses især hvis man er meget solbrun,er mørk i huden.Undgår sol inden fjernelse af pigmentpletter

Derfor skal man altid undgå sol eller bruge solbeskyttelse ( faktor 50) mindst 4 uger før behandling.

Og husk at solen ikke kender forskel på om du solbader eller bare opholder dig undendørs!

Det er behandleren der vurdere om du er for solbrændt – og du vil ikke blive behandlet, hvis vi skønner dig for solbrun, da det laver skader på huden.

KONTAKTINFORMATION

Klinik Karisma

Telefon 33121314

E-mail karen@klinikkarisma.dk

Gødvad Bakke 4

8600 Silkeborg

CVR-nummer 30029240


Du kan ansøge om lån her


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 16.00

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    LUKKET

Torsdag   09.00 - 16.00

Torsdag Lige uger 12.00 - 19:00 

Fredag     09.00 - 16.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Aften- samt weekendtider åben efter aftale.
Weekendtider hos Klinik Karisma pålægges et gebyr på 350 kr.BETALINGSMETODER

Vi modtager Mobilepay og kontanter.Copyright © 2019 Klinik Karisma

Design og udvikling Acaao