Update Reset


Fjernelse af tatovering

Har du en tatovering, du har fortrudt, så tilbyder jeg fjernelse af tatovering. Jeg har investeret i markedets bedste lasersystem med en højintensiv laserstråle.

På en brøkdel af et sekund går lyset gennem det yderste lag af din hud, og splintrer blækket i din tatovering til mikroskopiske fragmenter, som derefter bliver renset ud via lymfesystemet.

Du behøver ikke få fjernet hele din tatovering. Det er muligt at få fjernet dele af din tatovering, hvis du blot ønsker at få slettet et navn eller dele af et motiv, der ikke længere har betydning for dig.

Behandlinger ved fjernelse af tatoveringer

Når du skal have fjernet en tatovering, er der ofte behov for flere behandlinger. Fjernelse af tatoveringer afhænger af tatoveringens farve, størrelse og tætheden. I gennemsnit skal der bruges 3-12 behandlinger ved fjernelse af tatoveringer. Det kræver både omhu og tid, hvis du ønsker et flot resultat uden grimme arvæv.

Mellem hver behandling bør der gå 6-8 uger for at give din krop tid til at hele og tid til at udskille blækket af kroppen. Går der kortere tid mellem hver behandling ved fjernelse af tatovering, stiger risikoen for misfarvninger og arvæv. Derfor udfører jeg kun fjernelse af tatoveringer under strikse regler, som sikrer mine kunder det bedste resultat i sidste ende.

I forbindelse med fjernelse af tatoveringer vil du opleve kløe i området omkring din tatovering – Præcis, som da du fik den lavet. Det er fordi, blækket omdannes til mikropartikler, så kroppen danner histamin. Du kan modvirke kløe ved at tage antihistamin f.eks. Benadryl. Det vil få kløen til at forsvinde øjeblikkeligt

Sorte og farvede tatoveringer

En sort tatovering kan normalt fjernes 100%, hvorimod farvede pigmenter kan være sværere, hvis man har en helt almindelig maskine.

Med min lasermaskine kan jeg fjerne langt de fleste farver helt. Nogle farver kan dog stadig være sværere at fjerne, som f.eks. Turkis, lys grøn og lilla.

Det er fordi, de falder uden for det farvespektrum, som laseren udsender, men det er dog muligt at blege disse farver med helt op til 80-85%.

Bivirkninger ved fjernelse af tatoveringer

Ligesom ved mange andre behandlinger kan du også opleve bivirkninger i forbindelse med fjernelse af tatoveringer. Du kan opleve forbigående rødme, sårskorper, vabler, kløe og lysere eller mørkere hud. Alle disse bivirkninger er kroppens naturlige reaktion på fjernelse af tatoveringer og er gode tegn på, at huden er ved at heles og at blækket udskilles.

Så længe du følger mine anvisninger, om efterbehandling vil din tatovering hele fint op og alle bivirkninger vil forsvinde. Desuden vil du også mindske sandsynligheden for ardannelse til et minimum. Dog vil eventuelle ar, der er opstået i forbindelse med, at du fik lavet din tatovering blive synlige, når du skal have fjernet din tatovering. Min laser kan kun fjerne blæk – Ikke ar!

Før og efter fjernelse af tatovering

Ved fjernelse af tatovering er der nogle praktiske informationer, som du skal forholde dig til. Både før behandling, de første 24 timer efter behandling, og efter 24 timer.


Før fjernelse af tatovering
  • Området der skal behandles, må ikke være solskoldet. Beskyt derfor din hud med Sun Block eller tøj i ugerne op til din behandling.

  • Du skal barbere det område, der skal behandles.

  • Du må ikke tage aspirin eller andre produkter, der indeholder Ibuprofen.


Første 24 timer efter behandling
  • Undgå fysisk aktivitet

  • Undgå Dampbad og sauna

  • Undgå svømmehal.


Efter 24 timer og til huden er helet
  • Undgå svømning indtil det er 100% helet.

  • Pil eller krads ikke i vabler eller sår.

  • Undgå sol og solarie.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål


Hvor mange behandlinger skal der til?

Ved fjernelse af tatovering er der ofte et behov for flere behandlinger. Der bruges typisk 3-12 behandlinger.


Hvor ofte skal der behandles?

Der bør være 6-8 ugers ventetid mellem hver behandling, så kroppen har tid til at hele og til at udskille blækket fra kroppen.


Kan en sort tatovering fjernes?

En sort tatovering kan normavis fjernes 100 % fra kroppen.


Kan en farvet tatovering fjernes?

Det er sværere at fjerne farvede pigmenter end sorte. Dog har jeg en særlig lasermaskine, der kan fjerne de fleste farver helt. Enkelte farver kan dog være svære at fjerne, da de falder ud for det farvespektrum, som laseren udsender.


Hvilke bivirkninger er der ved fjernelse af tatovering?

Du kan opleve forbigående rødme, vabler, sårskorper, kløe samt enten lysere eller mørkere hud. Disse bivirkninger er alle helt naturlige, og bør ses som gode tegn på, at huden er ved at hele sig selv og at blækket udskilles fra huden.


Priser

Priserne er pr. behandling

Small     ca. (3×3 cm )       500.-
Small     ca. (5×5 cm )       1000.-
Medium ca. (10×10 cm )   1500.-
Large     ca. (15×15 cm)    2500
Fjerne gammel tatoverede bryn 500.- pr gang

Inden fjernelse af tatovering kan du for 50 kr. få bedøvende creme på området, hvis din smertetærskel er lav. Du skal blot komme ind i klinikken en halv time før din aftalte tid.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe 33121314 eller benytte dig af kontaktformularen nederst på siden.
Du er også velkommen til at sende mig billeder af din uønskede tatovering via facebook.

KONTAKTINFORMATION

Klinik Karisma

Telefon 33121314

E-mail karen@klinikkarisma.dk

Gødvad Bakke 4

8600 Silkeborg

CVR-nummer 30029240


Du kan ansøge om lån her


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 16.00

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    LUKKET

Torsdag   09.00 - 16.00

Torsdag Lige uger 12.00 - 19:00 

Fredag     09.00 - 16.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Aften- samt weekendtider åben efter aftale.
Weekendtider hos Klinik Karisma pålægges et gebyr på 350 kr.BETALINGSMETODER

Vi modtager Mobilepay og kontanter.Copyright © 2019 Klinik Karisma

Design og udvikling Acaao