Update Reset

GreenPeel

Ny hud på 5 dage. uden brug af kniv, injektion eller kemiske syrebehandlinger.

En fantastisk effektiv urte-dybde peeling,uden kemiske ingredienser der fornyer huden, mildner rynker og ar, strammer op og afhjælper urenheder. Behandlingen til dig, der ønsker ekstraordinære resultater!

Green Peel® findes I 3 forskellige styrker .

De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.

Green Peel® Classic


Dette er den opprindelige Green Peel® og den dybeste af de tre udgaver. Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse. Dette gør at huden fornyer og regenererer sig selv indefra.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning. Til efterbehandlingen 5-7 dage efter nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny- blød, ren, mere jævn og ensartet.

Normalt fornyer hudens celler sig på ca. 28 dage i ansigtet, her speedes op for processen så cellefornyelsen sker på kun ca. 5 dage!
Peelingen masseres ind i huden af Deres specialuddannede kosmetolog. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Nogle dage (ca. 3 dage – vejledende) senere begynder huden at skalle og 5 dage senere gives efterbehandling. Denne er includeret I prisen.

Alt efter din hud tilstand, livstil, indsats mm anbefales flere gentagne behandlinger, dette
for at opnå bedste resultat. Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der
skal til. Hudanalyse udføres ved 1 behandling.


Pris 1800kr. varighed 70 minutter

Green Peel® Energy

Forbedrer generalt cirkulationen I huden og er effektiv til at mindske de første linier og mindre ar. De frie radikaler udrenses og den både forebygger og udglatter hyperpigmentering. Blødgøre og forbedre grov/tyk hud med let forstørrede porer.

Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud I sjældne tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage.

De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

Pris 850kr.  varighed 60 minutter


Green Peel® Fresh UP

Den mildeste af de tre urtepeelinger bliver populært kaldt “Party Peel”. Årsagen er at huden får en så flot glød dagen efter behandlingen at du vil se blændende ud til fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmenteringer, store porer og akne. Denne peeling er også ideel som tilvænning til de dypere behandlinger.


Pris 650kr.  varighed 45 minutter

FAQ

ER Green Peel smertefuld?

Med alle tre behandlingsmetoder bliver Green Peel urterne masseret ind i huden, og dette kan mærkes af de fleste. Det prikker og stikker, men følelsen afhænger af, hvilken type behandling man vælger, og af hudens tilstand. Urtemassagen kan føles en smule ubehagelig, men der er ingen smerte.

Green Peel er ikke en wellness behandling. men en resultat orinteret behandling. Så der er resultat fra første dag. Hvis du er i tvivl om følelsen af behandlingen, kan du evt. prøve en Fresh up eller Energy, inden du vælger Classic.


Kan Green Peel anvendes om sommeren?

JA. Green Peel Herbal Peeling bruges i mere end 50 lande, også i sydafrika hvor solen stråler hele året. En Green Peel behandling kan derfor fås når som helst på året, men intensiv solbadning skal undgåes direkte efter Green Peel  Classic.

Min hud skaller ikke. har Green Peel Herbal Peeling så ingen effekt på min hud ?

Det er meget individuelt om huden skaller, men graden af afskalning er absolut ingen indikation på effekten af Greeen Peel. urterne fornyer og gendanner altid huden.

KONTAKTINFORMATION

Klinik Karisma

Telefon 33121314

E-mail karen@klinikkarisma.dk

Gødvad Bakke 4

8600 Silkeborg

CVR-nummer 30029240


Du kan ansøge om lån her


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 16.00

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    LUKKET

Torsdag   09.00 - 16.00

Torsdag Lige uger 12.00 - 19:00 

Fredag     09.00 - 16.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Aften- samt weekendtider åben efter aftale.
Weekendtider hos Klinik Karisma pålægges et gebyr på 350 kr.BETALINGSMETODER

Vi modtager Mobilepay og kontanter.Copyright © 2019 Klinik Karisma

Design og udvikling Acaao