Hvad er mesoterapi?

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark.

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling, der med dens unikke cocktails af hyaluronsyre, som findes naturligt i huden, vitaminer, mineraler samt mange små kontrollerede prik i huden ikke kun viser et øjeblikkeligt resultat i overfladen men også kickstarter hudens egen reparationsproces.

Denne blanding af cocktail fornyer produktionen af de vigtige kollagenfibre og dermed dannelse af elastin, som står for spændstigheden i din hud.

Rynker, linjer eller fuger – kært barn har mange navne. Fælles for dem er, at de oftest er uønskede. Alderstegn kan virke tærende mentalt, specielt hvis de er overdrevne i forhold til vores alder.

mesoterapi cocktail  fylder og fugter huden, giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.
Så du får en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde men også reducerer linjer og ar, samtidig med at den genopbygger din hud!

Med denne moderne mesoterapi som er fugtgivende, rynkeudglattende kan man behandle følgende områder

 • Smilerynker
 • Fuger om mund
 • Glabella (mellem øjne)
 • Rynker omkring munden
 • Pande
 • Hagekløft
 • Rynker omkring øjnene
 • Rygerlinjer (rynker på overlæben)
 • Alle rynker i kindeområdet
 • Mørke rander
 • Fedt under øjnene


Er der  forskel på Botox/ restylane og Mesoterapi?

Mesoterapi sammenlignes bedst med Restylane-behandlinger. Forskellen mellem Mesoterapi og Restylane er penetrationsdybden på nålen, som maksimalt går ned til 1,0 mm ved Mesoterapi. Derfor undviger vi nervebaner og blodkar, som ved kontakt, kan fremprovokere inflammation og lammelser.

En  væsentlig forskel er, at der ingen giftstoffer er i dette produkt. Der forekommer ingen lammelser, ingen risiko for blivende buler. Denne hyaluronesyre flyder ensartet ud og ligger ikke som en modelervoks under huden. Dette er med til at give et yderst naturligt mini ansigtsløft.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvem kan modtage behandlingen ?
Det kan alle mænd og kvinder over 18 år, med tør, trist og grovporet hud. Vi anvender udelukkende Mesoterapi løsninger der er CE-mærket, så som Mesotech, hvilket attesterer deres sikkerhed og kvalitet. Indtil videre er mere end 1,5 millioner patienter på verdensplan blevet behandlet med ICTF, hvilket sikrer en unik indsigt i produkterne.

Hvor ofte har jeg brug for behandling?
Mesoterapi behandling anbefales ofte som en serie på 4-6 behandlinger med ca. 2 uger fra hinanden. Så skal du have en vedligeholdelsesbehandling hver 3. måned for at opretholde resultatet.

Smerte?

Der kan opstå milde smerter i forbindelse med behandling med anti-aging Mesoterapi (nålene er meget tynde og korte). 
Er du sensitiv? Så køb Emla på apoteket og påfør et godt lag, 30 min, inden du skal i behandling.

Kan man gå på job bagefter?
Ja det kan du med det samme, nogle gange kan Mesoterapi medføre lettere rødme, men den vil hurtigt forsvinde (30 minutter til en time afhængigt af hudens sensitivitet). Lettere blå mærker kan opstå, men kan nemt dækkes med makeup.

Resultat? 
Fra den første behandling med Mesoterapi vil du se en forbedring af hudens glød og hydrering. Dit ansigt vil både se friskere og yngre ud. Derefter vil hudens tæthed og hudtone progressivt forbedres. Efter 4 til 5 behandlinger er den slappe hud omformet og fortykket. I tidens løb giver Mesoterapi en ægte forbedring af hudens tekstur og glød.

Kontraindikationer
Der er kontraindikationer i forbindelse med hyaluronsyre. De vedrører personer med: autoimmune sygdomme, allergi, eller hypersensitivtet over for hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, problemer med infektioner eller inflammation omkring injektionszonerne samt gravide eller personer der ammer. Ved din første konsultation vil din behandler forhøre sig omkring din nuværende medicinske og kosmetiske situation og dermed anbefale en løsning der er tilpasset dine behov. 

Mesoterapi og andre medicinske æstetiske behandlinger?
Selvfølgelig kan det lade sig gøre. På grund af en perfekt biokompatibilitet kan Mesoterapi både udføres uafhængigt og i forbindelse med andre medicinske -æstetiske behandlinger som f.eks. Peeling, Filler og Botox samt laser. En sådan kombineret terapi forstærker effekten af de forskellige behandlinger for et synligt og længerevarende resultat.

KONTAKTINFORMATION

Klinik Karisma

Telefon 33121314

E-mail karen@klinikkarisma.dk

Gødvad Bakke 4

8600 Silkeborg

CVR-nummer 30029240


Du kan ansøge om lån her


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 16.00

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    LUKKET

Torsdag   09.00 - 16.00

Torsdag Lige uger 12.00 - 19:00 

Fredag     09.00 - 16.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Aften- samt weekendtider åben efter aftale.
Weekendtider hos Klinik Karisma pålægges et gebyr på 350 kr.BETALINGSMETODER

Vi modtager Mobilepay og kontanter.Copyright © 2019 Klinik Karisma

Design og udvikling Acaao