Ansigtsbehandlinger

Nyt dermatologisk hudplejeprogram med EXUVIANCE

Brune pigmentskjoler i ansigtet kan være svære at leve med – og næsten endnu sværere at skjule. Men nu er der håb forude. Det er Klinik Karisma som har fået forhandling på Exuviance – en relativ ny type frugtsyrebehandling i Danmark, som bl.a. anvendes af Dermatologer og plastickirurger over hele verden. Og det er ikke kun pigmentfejl den nye generation af frugtsyre kan rette op på – også problemer som f.eks. acne, Atopisk eksem og “fiskehud” kan løses med Exuviance. Først og fremmest fordi, Exuviance virker i dybden, hvor andre produkter blot lægger sig udenpå huden – uden den store virkning. Dr. Eugene Van Scott og Dr. Ruey Yu. Det er dem, der opdagede AHAteknikken, og som har revolutioneret den moderne huspleje. Idag har de mere end 80 patenter, som “leases” ud til en lang række af de mest anderkendte kosmetiske virksomheder, bl.a. Estee Lauder, Elizabeth Arden og Acon. Med på listen er også verdens største medicinnalvirksomhed – Pfizer.    

SilkPeel – diamantslibning af huden

SilkPeel’s Dermalinfusion er den mest moderne hudbehandling, der er til rådighed i dag. Det er den eneste metode, der eksfolierer og samtidig tilfører huden specifikke solutions, så din hud føles friskere og ser bedre ud. Silkpeel er en sikker og smertefri behandling, hvor hver kunde opnår et hurtigt og effektivt resultat uden de komplikationer og ubehag der normalt er forbundet med invasivbehandling. Derudover er SilkePeel™ unik fordi den ikke anvender krystaller og andre slibemidler, der kan irritere huden.

Hvordan virker den?

Behandleren vælger et eller flere af de behandlings solutions, udviklet til at behandle forskellige hudproblemer.

SilkPeel™ indsluser produkterne dybt ned i huden, hvor de har den mest effektivevirkning. Solution ligger ikke bare oven på huden, som en lotion eller creme vil gøre, men indsluses via det patenterede SilkPeel™ behandlingsgreb

Dermalinfusion™ øger fordelene ved eksfoliering og effekten af den indsluset solution uden det ubehag og den smertefulde effekt som de fleste oplever ved andre microdebrasion behandlinger.

Fordele for kunden:

 • Huden elastitet og struktur forbedres straks.

 • Eksfoliering, hudindslusning, lymfe-, muskel-, og nervepunktstimulering.

 • Du kan gå tilbage til normale aktiviteter med det samme efter endt behandling

 • Du undgår risiko forbundet med partikulær hudafskrabning.

Hvad er SilkPeel™ velegnet til?
SilkPeel er en sikker, behagelig behandling velegnet til alle hudtyper og behandler:

 • Tør hud

 • Fine linjer

 • Eksem

 • Ru hud

 • Aktiv akne

 • Fedtet hud

 • Rødme

 • Solskader

 • Hyperpigmentering

Se testen fra Q her
Pris 650,- kr.

Ultimate Facial Toning System

Ultimate facial toning system benytter både ”faradic” og ”galvanic” mikrostøm – påvirkning, enten hver for sig eller kombineret. Derfor er apparatet i stand til både at give løft gennem stimulering af muskulaturen og til at forbedre hudens tekstur gennem øget cirkulation. Den elektriske stimulerings art styrke tilpasses individuelt, således at et optimalt resultat opnås. Behandlingerne kan udføres som enkeltbehandlinger, men det bedste resultat nås gennem gentagne behandlinger indenfor 4-5 uger – feks.6 behandlinger i en pakke 2 behandlinger pr uge og i 3 uger. I et sådant intensivt forløb foreslås 1 vedligeholdende behandling med 4-6 ugers mellemrum. Mikrostrøm har en regenererende virkning som øger hudens og musklernes stofskifte og giver en visuelt foryngende effekt. Virkning af ”Faradik” mikrostrøm:Denne behandlingsform benytter impulser som i form og styrke er tilpasser for at give et optimal effekt. Impulserne giver gentagne stimuleringer af musklerne, hvilken har en revitaliserende effekt. Ansigtets konturer forbedres og genskabes og stofskiftet i de stimulerede muskler øges. Virkning af ”Galvanic” mikrostrøm:Galvanisk behandling benytter sig af en kontinuert påvirkning tilpasset hudens elektriske modstand. Dette har en svag opvarmende effekt, som øger cirkulationen i vævet og som åbner hudens porer og giver en dybderensende virkning 

Pris 550,- kr. Varighed 60 min.
6 behandlinger 2750,- kr.

Oxygenbehandling

DermaOxy er Danmarks førende oxygenbehandling

På ca. 50 minutter får du et yngere, friskere udseende og rynker glattet ud. påvirknin

Behandlingen forgår med en airbrush som puster hyaluronsyre og 90% koncentreret ilt på huden. Hyaluronsyren presses dybt ned i huden der hvor den mangler fugt, samtidigt med at cellerne bliver iltet.

 Inden Hyaluronserum bliver sprøjtet på huden, påføres en muskelafslappende serum, som har den virkning som kendes fra injektioner, men lammer ikke  muskelen. Til sidts i behandlingen påføres 90% ren ilt, dette vil give huden et ekstra lift. 

Oxygenpen. Denne masserer 90% ren ilt ind i huden og giver et lift.

Pris 550,- kr. Varighed 45min.
Samme behandling kan også laves med Exuviance frugtsyre og dybderens til 650 kr
eller med silk peel til 850,- kr.

Teenagebehandling

Er du træt af at blomstre i ansigtet, og ikke vide hvad du skal stille op med det?
Vi tilbyder special teenagebehandlinger, hvor vi renser i dybden, ved at afrense huden, AHA/PHA Peeling, Dybderens, maske, og afsluttende creme og vejleder dig i korrekt hjemmepleje.
Pris 295.- kr.Varighed: 45 min. 

Kvikke ansigtsbehandling

Afrensning af ansigt, hudanalyse, maske efter hudtype, afsluttende serum dagcreme.
Pris 295,- kr Varighed: 25 minutter. 

Lille luksusansigtsbehandling

Denne ansigtsbehandling er til dig der kun er interesseret i dybderens.
Afrensning af ansigt, Hudanalyse /journal, AHA / PHA, manuel dybderens, maske efter hudtype og afsluttende serum og cremer.
Pris 450.- kr. Varighed: 45 min.

Luksus ansigtsbehandling

Lær mere om din hud ved at tjekke de 14 zoner i dit ansigt Mange gange er det svært at bedømme hvilken behandling man har brug for- er det en dybderens, AHA, hypperpigmentering, acnebehandling osv.
Ud fra konsultationen skræddersyr jeg din behandling.
Dobbelt afrensning, hud analyse /journal, AHA/PHA Peeling, manuel udrensning, Retning af bryn, dybdegående klassisk massage af ansigt, nakke og skulder, maske efter hudtype Afsluttende serum og creme.
Pris: 550.- kr. Varighed: 60 min.
6 behandlinger 2750,- kr.
Luksus ansigtsbehandling + 15min ryg massage (Velværebehandling) 675,- kr.

VIP Luksusansigtsbehandling

Dobbelt afrensning Hud analyse /journal AHA/PHA Peeling manuel udrensning Voks af overlæbe og hage, farvning af bryn plus Retning.Dybdegående klassisk massage af ansigt, nakke og skulder Maske efter hudtype.
Pris 599,- kr.  Varighed: 75 min.

Velværebehandling

Tilføj vores unikke velværebehandling for at opnå synergi effekt med ansigtsbehandlingen. Vores velværebehandling er rettet mod særlige zoner for at afhjælpe spændinger.
Velvære :
Ryg massage 15 Mniutters velvære
Pris 125,- Kr.