MesoTerapi

Mesoterapi ved Klinik Karisma

Mesoterapi er en effektiv behandlingform mod aldringstegn bestående af forskellige mesoterapi-cocktails, der indeholder både antioxidanter, vitaminer, mineraler og hyaluronsyre, der indsprøjtes i det øverste lag af huden, ca. 1 mm alt efter hvor behandlingen skal foretages. Denne behandlingsform betragtes også som et effektivt skønheds- og sundhedsboost til dig der ønsker en effektiv optimal Anti-age behandling.

Mesoterapi bliver  foretaget af professionelle behandlere  der er uddannet indenfor mesoterapi. Karen Esmat kan hermed glædeligt tilbyde denne effektive behandling, til dig der ønsker lidt ekstra forkælelse med fokus på anti-aging og en lækker følelse af at holde dit yngre udseende i længere tid.

Hos Klinik Karisma fås 3 forskellige cocktails;
Bioact
Bioage
Hydralift

Bioact
Bioact er et vigtigt produkt indenfor mesoterapi. Produktet indeholder hyaluronsyre, som er en naturlig stof, som vores krop i forvejen producerer og derfor optages det nemt og hurtigt i huden. Bioact er effektivt mod dehydrering, rynker og solskader. Produktet har rynkereducerende egenskaber og giver store mængder af fugt til huden så din hud vil stråle af sundhed.  
Bioact er derfor et effektivt valg til at genoplive slidt og dehydreret hud.

Bioage
Bioage er vegetabilsk fremstillet af ekstrakt fra græsplanten og indeholder natrium DNA, som stimulerer hudcellers egen genopbygningsproces og er dermed effektiv mod bl.a. strækmærker og rynker.  Desuden er natrium DNA også meget fugtgivende og optages meget nemt og hurtigt gennem hudens overflade. Produktet passerer gennem membranerne omkring hudcellerne og skaber en effektiv indtrængning i hudens væv og stimulere cellernes yderste lag og derved øger cellevæksten. Behandlingen med Bioage genopbygger bindevævet og stimulerer arvæv som er med til at reducere strækmærker, rynker og beskytter hudcellernes cellelag og efterlader huden spændstig og stærkere med en ungdommelig glød.

Hydralift
Hydralift behandling forebygger og reducerer slaphed i huden og samtidig tilfører masser af fugt og giver huden spændstighed. Hydralift indeholder hyaluronsyre, som faktisk findes i vores legemsvæsker og transportere essentielle næringsstoffer fra blodbanerne til levende hudceller. Vi har store mængder af hyaluronsyre i kroppen fra når vi fødes, men mængden falder gradvist med aldren. Syren har en meget vigtig betydning for heling og gendannelse af arvæv, hvilket vores krop med aldren bliver dårligere til at gøre selv. Derfor er behandling med hydralift effektiv mod sårheling, fjerne mørke rande under øjnene og til nedsunket rynket hud.

Celluphase 
Mesococktail til reduktion af fedtdepoter i ansigtet.
Virker effektivt på dobbelthager, øjenlåg, poser under øjnene og på kinder.
MesoTerapi
Pris  kr. 1500,-
Bestil tid

Pris
1 behandling koster 1500 kr
3 behandlinger koster 3500 kr 
Ved hver behandling bliver der brugt 4ml.
 

KONTAKTINFORMATION

Klinik Karisma

Telefon 33121314

E-mail karen@klinikkarisma.dk

Gødvad Bakke 4

8600 Silkeborg

CVR-nummer 30029240


Du kan ansøge om lån her


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 16.00

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    LUKKET

Torsdag   09.00 - 16.00

Torsdag Lige uger 12.00 - 19:00 

Fredag     09.00 - 16.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Aften- samt weekendtider åben efter aftale.
Weekendtider hos Klinik Karisma pålægges et gebyr på 350 kr.BETALINGSMETODER

Vi modtager Mobilepay og kontanter.Copyright © 2019 Klinik Karisma

Design og udvikling Acaao