Update Reset

Permanent make-up bryn

Behandlinger med permanent make-up er blevet meget populære og anvendt i Danmark i de seneste år. Lige nu er særligt 3D øjenbryn (PhiBrows) en meget efterspurgt behandling og jeg kan med stolthed erklære mig for en af de dygtigste i Danmark til, at udføre denne behandling.


Permanent make-up og 3D bryn

Igennem 11 år har jeg derfor specialiseret mig i at lave permanent make-up, permanent øjenbryn, 3D øjenbryn (Phibrows) og tatoverede øjenbryn. Det vigtigste i forbindelse med permanent make-up er, at det ser naturligt ud.

Jeg har en lang række uddannelser og diplomer inden for 3D bryn, permanent øjenbryn, tatoverede øjenbryn og permanent make-up.


3D bryn

PhiBrows (3D øjenbryn) er en behandlingsmetode stiftet af en mand ved navn Branko Babic. Han anses for at være verdens dygtigste microblade artist. Det vil sige, verdens dygtigste indenfor kunsten at lave naturligt udseende 3D øjenbryn.

Jeg har taget min uddannelse direkte hos ham og har på den måde optjent rettigheden til, at udføre behandlingen PhiBrows i Danmark. I dag kan jeg kalde mig for Royal artist hos Phibrows.


Den rigtige behandler

Det er vigtigt, at du vælger en godkendt behandler, når du vil have lavet 3D øjenbryn. Klinik Karisma er blevet godkendt behandler i 2015, fordi jeg lever op til de strenge kriterier, der kræves for at kunne udbyde ægte Phibrows. 3D øjenbryn skal være 100% tilpasset individuelt til den enkelte kunde.

Teknik og design skal være perfekt, og som godkendt behandler af 3D øjenbryn er man under løbende opsyn, og skal dokumentere sit arbejde. Du kan se mit certifikat hos Phibrows.

PhiBrows – Sådan laves 3D-øjenbryn

Et permanent øjenbryn lavet med 3D-metoden er et bryn med små effekter, der ligner ægte hår. Behandlingen foregår som en slags tatovering og udføres med et såkaldt microblade. Behandlingen kræver lokalbedøvelse og denne sørger jeg naturligvis for, inden den egentlige behandling går i gang.

At lave 3D-øjenbryn er en avanceret teknik, men det endelige resultat er virkelig smukt og klæder især piger med knap så mange hår fra naturens side. Brynet kan også laves med skygger – Dvs. at jeg går ind og behandler et eksisterende øjenbryn, som er ægte, men som mangler fylde og som måske har enkelte huller. Resultatet ligner altså ikke en optegning, men et naturligt øjenbryn med rigtige hår. Jeg formår også at tilpasse behandlingen, så den passer til piger med skævheder i brynene fra naturens side, således at brynet bliver rettet op de steder, hvor der måtte være “skønhedsfejl”.

3D Bryn hos Klinik Karisma

Ved en behandling hos mig vil du opleve, at der bruges meget tid på at tegne og diskutere stilen, formen og farven, før den egentlige behandling starter. Sammen finder vi den form og farve der passer til netop dit ansigt. Jeg kombinerer mine råd og viden med dine specifikke ønsker, for at sikre et resultat du bliver glad for og 3D øjenbryn jeg kan stå 100 % inde for. Du får min professionelle rådgivning igennem hele processen.


Farven på brynene

Brynfarven vil på selve dagen – og op til en uge efter at behandlingerne er fortaget – typisk se stærkere ud end hvad det helt færdige slutresultat vil vise. Farven aftager gradvist i op til en uge efter behandlingen, indtil brynet til slut ser helt naturligt ud.
I udførelsen af 3D bryn arbejder jeg kun med originale PhiBrows-farver. Det er min garanti til dig for, at du får den bedste, sundeste og mest opdaterede behandlingsform. PhiBrows originalfarver indeholder:

 • 0% tunge metaler

 • 0% Nikkel

 • 0% Kviksølv

 • 0% Kobolt

 • 0% Lead

 • 0% Tartrazin

Permanent øjenbryn

Meget få mennesker har symmetriske og jævne øjenbryn. Derfor er det i de senere år blevet meget populært at få permanent øjenbryn, fordi du slipper for, at skulle bruge timevis på at plukke dine øjenbryn.

Permanent øjenbryn kan laves med forskellige teknikker, så det passer præcist til dit ansigt og dine ønsker. Her i klinikken bruger jeg kun de bedste og nyeste teknikker, når jeg laver permanent øjenbryn.

Når du skal have lavet permanent øjenbryn, starter jeg altid med, at tegne dine bryn op i en form, der passer til dit ansigt. Herefter skal jeg finde den farve, der passer bedst til dig og din hud. Det er vigtigt, at jeg vælger den rigtige farve for, at dine permanente øjenbryn kommer til at se naturlige ud.


Korrigering af øjenbryn, der er lavet af en anden behandler

Jeg får ofte henvendelser fra piger, der har fået lavet øjenbryn hos en anden behandler og som nu gerne vil have dem korrigeret af mig, fordi de har svært ved at leve med det nuværende resultat. Det er ikke altid, at en korrigering kan lade sig gøre, fordi den behandling der er blevet udført, har skadet brynet for meget til, at det kan rettes op på. Derfor er det en god idé at være opmærksom, inden du vælger din behandler:

 • Vær kritisk overfor tilbud, der lyder for gode til at være sande. Ligesom det er tilfældet med tøj, mad, oplevelser og mange andre ting, hænger prisen på Permanent make-up som oftest også nøje sammen med kvaliteten. Skadede øjenbryn som følge af dårlige behandlinger kan være svære at leve med og korrigering (hvis muligt) kan være en dyr affære, der ofte ender med at koste meget mere end, hvis brynene var blevet lavet korrekt første gang. I de værste tilfælde kan laserbehandling være nødvendig for at fjerne dårligt lavet permanent make-up. En behandling der både er dyr og risikofyldt og som de fleste gerne vil undgå.

 • I 90 % af de konsultationer jeg har vedrørende korrigering af øjenbryn, har ønsket om korrigering skyldtes ét af følgende scenarier:

 • Kunden har selv bestemt formen på brynene uden at modtage kyndig rådgivning fra behandleren

 • Behandleren er gået i gang med at micropigmentere uden først at lave den vigtige optegning

 • Kunden har ikke fået lov at se og godkende formen inden behandlingens start


Professionelt arbejde

Hos en professionel behandler, der er dygtig til sit arbejde med permanent øjenbryn, 3D bryn eller tatoveret øjenbryn, vil de tre ovenstående punkter til hver en tid være i orden. En god behandler går ikke på kompromis med sin egen forberedelse og opmåling – også selvom det måske kan virke mærkeligt for dig som kunde, at behandlerens forslag til nye bryn ligger lidt udover din egen vante optegning, så husk på at en professionel behandler ikke påbegynder en behandling, medmindre han/hun er sikker på, at resultatet kommer til at sidde lige i skabet.

 • Kræv, at få lov til at se dokumentation for behandlerens kompetencer. Billeder af færdiggjorte behandlinger er en god indikator for, om behandleren har styr på sit håndværk og om det resultat, som behandleren er i stand til at levere, matcher dine ønsker og forventninger.

 • Se dokumentation for behandlerens uddannelse(r). Uddannelse er ikke altid lig med talent, men det giver dog stadig en vis indikation om, hvor dedikeret til sit fag behandleren er. Har behandleren rejst og taget mange kurser, kan du være sikker på, at han/hun har en ægte og sund interesse i sit arbejde.


Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller brug for yderligere info, er du velkommen til at kontakte Klinik Karisma. Skriv til mig på karen@klinikkarisma.dk, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt jeg kan.

Priser på permanente behandlinger:

 • 3D øjenbryn (hårstrå behandling): 2900,- inkl. touch up

 • Ombre 3500,- inkl. touch up

 • Microshading 3500,- inkl. touch up

 • Optegning af øverste øjenlåg (permanent eyeliner): 2500,-

 • Optegning af nederste øjenlåg (permanent eyeliner): 2300,-

 • Optegning af begge øjenlåg (permanent eyeliner): 3500,-

 • Læbelinje: 3000,-

 • 3D-læber: læbelinje og læberne fyldes ud med farve, hvilket skaber en effekt af fyldigere læber: 4000,-

 • Få tegnet en skønhedsplet: 300,-

Opfyldnings Priser

Priserne gælder for Bryn, Læber og Eyeliner og du skal gå efter din sidste behandling

 • Opfyldning inden 6 mdr. 500 kr.
 • Opfyldning inden 12 mdr. 1000 kr.
 • Opfyldning inden 15 mdr. 1500 kr. 
 • Opfyldning efter 15 mdr er et ny sæt ( fuld pris ) 
 • Har du brug for at jeg skal vurdere om du skal have en opfyldning  250 kr  

KONTAKTINFORMATION

Klinik Karisma

Telefon 33121314

E-mail karen@klinikkarisma.dk

Gødvad Bakke 4

8600 Silkeborg

CVR-nummer 30029240


Du kan ansøge om lån her


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 16.00

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    LUKKET

Torsdag   09.00 - 16.00

Torsdag Lige uger 12.00 - 19:00 

Fredag     09.00 - 16.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Aften- samt weekendtider åben efter aftale.
Weekendtider hos Klinik Karisma pålægges et gebyr på 350 kr.BETALINGSMETODER

Vi modtager Mobilepay og kontanter.Copyright © 2019 Klinik Karisma

Design og udvikling Acaao