Update Reset


Priser på permanente behandlinger:
 • 3D øjenbryn (PhiBrow behandling): 2900,- inkl. touch up

 • Ombre 3500,- inkl. touch up

 • Microshading 3500,- inkl. touch up

 • Optegning af øverste øjenlåg (permanent eyeliner): 2500,-

 • Optegning af nederste øjenlåg (permanent eyeliner): 2300,-

 • Optegning af begge øjenlåg (permanent eyeliner): 3500,-

 • Læbelinje: 3000,-

 • 3D-læber: læbelinje og læberne fyldes ud med farve, hvilket skaber en effekt af fyldigere læber: 4000,-

 • Få tegnet en skønhedsplet: 300,-

Opfyldnings Priser 

Priserne gælder for Bryn, Læber og Eyeliner 

 • Opfyldning inden 6 mdr. 500 kr.

 • Opfyldning inden 12 mdr. 1000 kr.

 • Opfyldning inden 15 mdr. 1500 kr. 

 • Opfyldning efter 15 mdr er et ny sæt ( fuld pris ) 

 • Har du brug for at jeg skal vurdere om du skal have en opfyldning  250 kr  

Kommer du til din opfyldning hvor jeg skal starte forfra fordi dine hårstrå er forsvundet, er det et nyt sæt. 


Du kan ansøge om lån her

3 muligheder, og 3 Teknikker 

Hairstrokes, eller 3D microblading  som er den behandling, hvor vi deponerer farven i huden således at det ligner små hår og vi kan således, rent visuelt, fylde og forme brynet sådan at det ligner at man har flere hår og mere fyldige bryn end man egentligt har. Denne behandling kan både laves manuelt (Microblading) eller med maskine.

Ombrebrows er en skyggelægning, hvor man former brynet ved at pigmentere huden bag ved hårene, således at man får en flottere form på brynet. Denne skygge kan laves meget let og naturlig og der kan laves Ombre teknikker, ved at tone farven lysere ind mod næsen eller hvor man nu ønsker at brynet skal være lysere. Denne metode, kan også laves forholdsvis kraftig og dermed minde om makeup. Til denne type behandling benytter man oftest maskine.
Det er dog vigtigt at understrege at Permanent makeup ikke er beregnet til at erstatte en meget kraftig optegning af bryn. Permanent Makeup bør altid benyttes til blot at fremhæve brynene på naturlig vis.

Microshading/ Hybridbryn er en blanding mellem hairstrokes og skyggelægning. Den er utrolig populær og  er  absolut mest ønskede bryn i Danmark, da de er de mest naturlige samt de giver dybde i brynet. Det er en kombineret teknik af Microblading og maskine, hvor du stort set har resultatet i én behandling.

I dag er det meget populært at forme sine bryn med permanent makeup

Der har generelt været en enorm stor interesse for Permanent Makeup de sidste 3-4 år, men med de seneste teknikker, som f. eks. Microblading, microshading / hybrid og Ombre Brows, som har vundet indpas de seneste par år pga. de meget naturlige og naturtro resultater der kan opnås med disse teknikker, er interessen kun blevet endnu større.

Fordelene ved at få ordnet sine bryn med permanent makeup er mange, men det som vi oftest hører, er at folk synes at det er rart at de ikke nødvendigvis skal stå og tegne og forme deres bryn hver morgen og således sparer tid, og at de ikke skal bekymre sig om brynene stadig “sidder” efter en dukkert i havet eller poolen eller under/efter træning. Disse fordele er der rigtig mange der sætter pris på i deres hverdag.

Dertil, så er jeg jo uddannet i at shape, korrigere og finde frem til de korrekte proportioner, så jeg får det allerbedste frem i det bryn jeg arbejder med og de kunder som eksempelvis har svært ved selv at forme deres bryn, synes jo at det fantastisk at deres bryn fremstår flot formede og velplejede 24/7. Det er lidt ligesom at have en professionel makeup artist der kommer og tegner dine bryn perfekt op hver morgen.  Herudover, så er der en særlig gruppe af mennesker, der grundet helbredsmæssige udfordringer kan have meget stor glæde af at få lavet bryn på denne måde. Eksempelvis ved tab af hårvækst efter Kemo-behandling eller ved den auto-immune sygdom AlopeciaPas nu på !

Man siger pris og kvalitet hænger sammen, det er korrekt.

Derfor pas nu på og ikke falde i fælden bare fordi i kan spare 1000 kr.

Det er hurtig brugt op på at rette op på det der er ødelagt og lavet forkert.

I skal kræve og se på behandlerens uddannelser og billeder af hvad der er blevet lavet.

Undersøg, Undersøg, Undersøg :) 

Men står i du i den situation hvor din bryn er blevet ødelagt fordi formet ikke er korrekt eller de ikke er ens, Så er du kommet det rigtige sted.

Jeg kan rette og korrigere dine øjenbryn, eller skabe helt nye, hvis du har mistet dine egne.

Du skal bare kontakte mig via mail eller facebook eller du kan også booke en tid til en gratis konsultation.

Vi kan ikke tage snakken over telefon da jeg skal se på billeder før jeg kan udtale mig om mulighederne.

Tlf: 33121314

Mail : karen@klinikkarisma.dk


FAQ
Ofte stillede spørgsmål & svar før  behandling


Hvor tit skal jeg smøre min after care creme på?

første dag 5 gange og dag 2 til 7, 3 gange om dagen i et meget tyndt lag

Hvornår må jeg komme vand på?

Der skal gå mindst en uge fra din behandling eller så længe der er skorper på.

Må jeg træne lige efter min behandling?

Du må gerne træne meget let, ellers holder du en pause på en uge.

Hvad skal jeg passe meget på ?

Dagen efter din behandling får du skorper på, du skal passe på dem som om du havde diamenter på ansigtet.

Skorperne holder pigmentet inde i huden indtil huden er helet, derfor skal du være bevidst om hvordan du sover og ligger du på siden skal du være opmærksom på puden ikke gnider på brynene. 

Ligge på maven er absolut NO GO. 

FAQ.
Ofte stillede spørgsmål & svar før  behandling

Gør det ondt at få udført Permanent Makeup?

Graden af smerte ved en procedure indenfor permanent make-up, afhænger af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af kundens individuelle smertetærskel, stres niveau og hvor tæt man er på minstrautions tiden.   Det vil sige at én vil opfatte en procedure i et givent område som værende mindre smertefuldt, hvor en anden vil opleve den selvsamme behandling som værende decideret smertefuldt. Størstedelen af specialister indenfor permanent make-up, er enige om at proceduren på øjenbryn er den behandling der vækker mindst ubehag, hvor proceduren ved eyeliner ofte handler om angst grundet behandlingsområdet, mere end det egentligt er smertefuldt. Behandlingsproceduren på læber, er den behandling der umiddelbart vækker mest ubehag. Vi er dog forsynet med bedøvelser som mindsker ubehaget betragteligt. Ved eyeliner der ligger mine kunder med bedødevelse i 20 minutter dvs ingen smerte men kun ubehag. 
På brynene kommer der også masser af bedøvelse :) 

Hvis jeg nu ikke kan lide resultatet, hvad så?

Når du vælger at modtage denne type af behandling er det afgørende at beslutningen er velovervejet og at du har sat dig grundigt ind i proceduren samt undersøgt markedet, for at finde den rette behandler for dig.  Det er vigtigt at du og din specialister enige om hvad der er æstetisk korrekt og smukt, samt at dine forventninger til denne procedure er realistiske. Permanent make-up er en blivende behandling som du skal leve med i mange år efter og af samme årsag vil en professional behandler aldrig pigmentere før at optegningen er godkendt af dig som kunde. Derfor må det naturligvis forventes, at du er tilfreds med det du har godkendt, og at du har sat dig ordentligt ind i alle de informationer du modtager af din specialist. Såfremt at du ombestemmer dig vedr. den form du har godkendt, kan din behandler ikke klandres for dette.

Som behandler afviser jeg tit kunder hvis kunden ikke føler sig sikker eller hvis vi ikke er enige i optegningen. 

Kan jeg vælge farven selv?

Nej, permanent makeup og farveteori er meget kompliceret og man kan ikke vælge farver, på samme måde som man gør med almindelig makeup. Der skal tages højde for din egen hudtone og hvilken behandlingsteknik der skal benyttes. Jeg som din behandler har modtaget grundig undervisning i farveteori, og kan give dig en sagkyndig rådgivning omkring hvilke farver der passer dig bedst og vil i sidste ende også udvælge den rigtige farve til dig. Der er et udvalg på mere end 50 farver til alle hudtyper, og det er endda muligt at blande en farve der er skræddersyet til din hudtone.

Kan jeg stadig anvende almindelig make-up?

Absolut. Permanent make-up er ikke påtænkt som en erstatning for eksempelvis en aftenmake-up, det tjener især det formål at skulle fremhæve. Du kan altid benytte ekstra make-up ovenpå, når først din Permanent Makeup er helet. 

Er der nogen særlig efterbehandling?

For at sikre at din permanente make-up bliver optimal, vil jeg  give dig nogle retningslinjer for, hvordan du skal behandle din permanente make-up samt en udførlig After Care vejledning på skrift. Efterbehandlingen har meget stor betydning for udfaldet af din behandling og dermed også for det endelige resultat, så det er vigtigt at du følger de angivne retningslinjer nøje.

Er slutresultatet synligt umiddelbart efter behandlingen?

Nej. Den første uge efter behandlingen er pigmenteringen betydeligt mørkere end det endelige resultat. I løbet af den første uge vil intensiteten af farven aftage omkring 30-60% og derfor blive meget blødere. På grund af den naturlige cellefornyelse, vil slutresultatet af pigmentering først være synligt efter en periode på cirka 3 til 4 uger når huden er helt fornyet.

Et færdigt resultat kan først forventes efter minimum 2 behandlinger, så det er vigtigt at man ikke antager at slutresultatet er synligt efter kun 1 behandling.

Er permanent make-up sikkert?

Umiddelbart ja! Men det afhænger af følgende faktorer: din specialists viden og færdigheder, at du er sandfærdig omkring dit fysiske og psykiske helbred og at udstyret der benyttes er sikkert derfor er det vigtigt at vælge sin behandler med omhu.

For det beløb, jeg bruger på permanent make-up kan jeg købe en masse blyanter og makeup!

Korrekt. Men er der også en make-up artist der styler dine øjenbryn, tegner en eyeliner for dig eller korrigerer formen på dine læber hver morgen når du står op? Følger denne make-up artist dig også på dine ferier for at rette din make-up når du kommer op fra en tur i havet eller fra swimmingpoolen? Permanent make-up medfører en bekvemmelighed du kan nyde hver eneste dag i årevis. Og denne form for bekvemmelighed og ekspertise koster naturligvis.

Er permanent make-up det samme som en tatovering?

Princippet er lig hinanden. Med begge procedurer deponeres pigment i huden med nåle, men det er den eneste lighed. Udstyret, dybden pigmentet placeres i, teknikkerne og sammensætningen af pigmenterne er helt anderledes.


KONTAKTINFORMATION

Klinik Karisma

Telefon 33121314

E-mail karen@klinikkarisma.dk

Gødvad Bakke 4

8600 Silkeborg

CVR-nummer 30029240


Du kan ansøge om lån her


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 16.00

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    LUKKET

Torsdag   09.00 - 16.00

Torsdag Lige uger 12.00 - 19:00 

Fredag     09.00 - 16.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


Aften- samt weekendtider åben efter aftale.
Weekendtider hos Klinik Karisma pålægges et gebyr på 350 kr.BETALINGSMETODER

Vi modtager Mobilepay og kontanter.Copyright © 2019 Klinik Karisma

Design og udvikling Acaao